Snel zoeken

Interim

Op verzoek van onze klanten zijn we een aantal jaar geleden begonnen met het inzetten van interim auditors, in eerste instantie voor de interim periode en het busy season, maar inmiddels ook voor andere functies/rollen. We zijn dan ook met regelmaat op zoek naar ervaren interim kandidaten voor het uitvoeren van de opdrachten. 

Langdurige relatie

We geloven heilig in het opbouwen van een langdurige relatie met zowel onze klanten/opdrachtgevers als met onze interim kandidaten. Een relatie gebaseerd op respect en op wederzijds vertrouwen en niet op korte termijn gewin. Het leveren van kwaliteit is daarbij de sleutel tot succes: top professionals, die hun vak verstaan en beschikken over de juiste attitude. We gaan niet voor minder.

Vanuit de ervaring, die we zelf hebben opgedaan als interim manager/consultant, begrijpen we als geen ander, dat wij als interim bemiddelingsbureau niet moeten overvragen. Een te hoge marge gaat op termijn wringen. De interim-er heeft van meet af aan recht op een goed tarief, terwijl de klant/opdrachtgever aanspraak moet kunnen maken op marktconformiteit van de fees. Wij hanteren daarom een nette, relatief lage marge en een open calculatie. 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Goed begrijpen wat voor een kandidaat een opdrachtgever daadwerkelijk zoekt, daar serieus mee aan de gang gaan en dan met echt goed passende kandidaten terug komen. En andersom: een opdracht vinden, die een kandidaat echt ambieert.

We gaan voor kwaliteit en de perfecte match. Niet voor hit-and-run. Onze kernwaarden zijn onder meer: open, fair, betrokken en discreet. Onze missie is geslaagd, als én de opdrachtgever én de kandidaat tevreden zijn met elkaar.

Wet DBA | mPloyed is er klaar voor

Over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) bestaat heel veel verwarring. mPloyed heeft begin 2016 besloten haar zaken in lijn met deze wet te regelen, zodat noch onze opdrachtgevers, noch onze interim-ers (ZZP-ers), noch wijzelf enig risico lopen. 

Door met de door de Belastingdienst opgestelde modelovereenkomst voor ‘tussenkomst’ te werken en ons volledig aan alle voorschriften te houden kunnen partijen erop vertrouwen, dat hiermee de toepasselijkheid van een fictieve dienstbetrekking wordt voorkomen. Ook onze Leveringsvoorwaarden zijn met ingang van april 2016 geheel in lijn gebracht met de Wet DBA.

 

Meer weten? Als kandidaat inschrijven? Of juist een vacature aanmelden?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Vacatures Interim

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.