Snel zoeken

Finance

mPloyed heeft veel ervaring in het bemiddelen van finance professionals. We spreken dagelijks de beste kandidaten en weten hierdoor waar finance professionals naar op zoek zijn. Hierdoor zijn we goed in staat om de beste match te maken op beschikbaar komende finance vacatures.

mPloyed is specialist in het invullen van finance vacatures

mPloyed is specialist in het invullen van finance vacatures binnen de accountancy. Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn wij een volwaardige gesprekspartner. We werken voor diverse grote en middelgrote accountantskantoren en voor een aantal financiele instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en trustmaatschappijen).

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Goed begrijpen wat voor een kandidaat een opdrachtgever daadwerkelijk zoekt, daar serieus mee aan de gang gaan en dan met echt goed passende kandidaten terug komen. En andersom: een baan vinden, die een kandidaat echt ambieert.

De perfecte match bij de invulling van een finance vacature

We gaan voor kwaliteit en de perfecte match. Niet voor hit-and-run. Onze kernwaarden zijn onder meer: open, fair, betrokken en discreet. Onze missie is geslaagd, als én de opdrachtgever én de kandidaat tevreden zijn met elkaar. Meer weten? Als kandidaat inschrijven? Of juist een vacature aanmelden?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Vacatures Finance

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.