Snel zoeken

Bemiddelen audit vacatures

Het bemiddelen van audit professionals is onze specialisatie. mPloyed faciliteert accountants RA, controleleiders, en assistent accountants audit bij het vinden van een nieuwe audit baan in de accountancy. Voor zowel (financial) auditors als accountantskantoren zijn wij een volwaardige gesprekspartner. We spreken dagelijks de beste auditors en weten hierdoor waar audit professionals naar op zoek zijn. Hierdoor zijn we goed in staat om de beste match te maken op beschikbaar komende audit vacatures.

Wij bemiddelen zowel voor vaste banen als voor interim auditors.

Pro-actief op zoek naar audit vacatures

Maar we bieden meer! Juist door ook pro-actief op zoek te gaan naar functies, die passen bij de ambities en de passie van onze kandidaten, zijn we vaak de vacaturestelling voor. We creëren daarmee unieke kansen voor onze kandidaten. Maar ook voor onze opdrachtgevers kan dit in meerdere opzichten erg profijtelijk zijn: sneller de juiste kandidaat voor een audit vacature binnen de gelederen, tegen aanzienlijk minder kosten.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Goed begrijpen wat voor een kandidaat een opdrachtgever daadwerkelijk zoekt, daar serieus mee aan de gang gaan en dan met echt goed passende kandidaten terug komen. En andersom: een baan vinden, die een kandidaat echt ambieert.

De perfecte match bij de invulling van een audit vacature

We gaan voor kwaliteit en de perfecte match. Niet voor hit-and-run. Onze kernwaarden zijn onder meer: open, fair, betrokken en discreet. Onze missie is geslaagd, als én de opdrachtgever én de kandidaat tevreden zijn met elkaar.

Diversiteit aan opdrachtgevers

Door goede contacten te onderhouden met tientallen accountantskantoren, variërende in omvang (klein / middelgroot / groot), werkterrein (regionaal / nationaal / internationaal) en marktsegment (mkb / profit / non-profit) kunnen we een grote variëteit aan audit functies bemiddelen.

Meer weten? Als kandidaat inschrijven? Of juist een vacature aanmelden?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Succesvolle bemiddelingen

Gedurende de afgelopen jaren heeft mPloyed succesvol bemiddeld bij het invullen van vacatures voor de volgende functies: partner, director, senior manager, manager, junior manager, senior assistent accountant, senior belastingadviseur, belastingadviseur, jurist.

Vacatures Audit
Vacatures Finance
Vacatures Fiscaal
Vacatures Interim

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.