Snel zoeken

Over mPloyed

Wij zijn zelfstandige ondernemers. De spirit van het zelfstandig ondernemerschap kenmerkt onze manier van zakendoen. Zo hebben wij de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer, zijn optimaal betrokken en lopen nét even wat harder.

Professional(s) Recruiters

Recruitment – ons vak – is een vak apart. mPloyed verstaat dit als geen ander. Als Professional(s) Recruiters voeren we ons vak met liefde uit. Wij gaan niet voor het snelle gewin, maar voor de langdurige relatie gebaseerd op succesvolle bemiddelingstrajecten. Persoonlijke en individuele aandacht voor de kandidaat en de opdrachtgever zijn daarbij de sleutel tot succes.

Ons team

Het team van mPloyed is vakkundig en enthousiast en heeft ruime ervaring in de werving en selectie van HBO- en WO-professionals. De gedrevenheid, transparante manier van communiceren, no-nonsense mentaliteit en betrokkenheid bij de kandidaat, opdrachtgever en eigen organisatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Audit
Finance
Interim

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.