Snel zoeken

Werkwijze van mPloyed

Oriënterend en persoonlijk

We starten met een gesprek met de opdrachtgever bij voorkeur op basis van een actuele vacature-omschrijving. In dit gesprek gaan we nader in op de eisen en voorwaarden met betrekking tot de gezochte kandidaat. We zoomen daarbij ook in op de cultuur en de werkwijze van de organisatie en proberen de eisen achter de gestelde eisen vast te stellen. Op basis hiervan stellen we een functieprofiel op.

Werving

mPloyed selecteert op basis van het functieprofiel geschikte kandidaten (zowel uit het eigen bestand en eigen netwerk, als door het actief adverteren op jobboards en via social media en door te zoeken in vacaturebanken). In overleg kan ook besloten worden om moeilijk te vinden kandidaten actief te ‘hunten’.

Selectie door mPloyed

Geschikte kandidaten worden eerst gescreend via de telefoon, vervolgens middels een persoonlijke pre-intake en door het checken van referenties.

Indien de kandidaat positief door dit proces komt, stelt mPloyed het profiel van de kandidaat samen (beschrijving kandidaat, CV, referenties, onze aanbeveling) en biedt mPloyed de kandidaat aan de opdrachtgever aan.

Selectie door de opdrachtgever

De opdrachtgever bepaalt op grond van een verkregen profiel of een kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dat geval volgt de sollicitatie procedure van de opdrachtgever zelf. mPloyed begeleidt en monitort dit proces actief.

Plaatsing

Pas indien de kandidaat in dienst treedt bij de opdrachtgever wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Meer weten? Of een vacature aanmelden?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Audit
Fiscaal
Finance
Interim

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.