Snel zoeken

Opdrachtgevers

mPloyed bemiddelt top accountancy professionals binnen de werkgebieden Audit, Finance, Fiscaal en Interim. We onderscheiden ons door ons specialisme en onze persoonlijke benadering. We gaan voor kwaliteit en de perfecte match. Niet voor hit-and-run. We zoeken de kandidaat die bij u past en begeleiden het gehele selectieproces. En we werken vol vertrouwen op no-cure-no-pay basis.

Werving & Selectie

Persoonlijke aandacht voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Goed begrijpen wat voor een kandidaat u daadwerkelijk zoekt, daar serieus mee aan de gang gaan en dan met echt goed passende kandidaten terug komen. En andersom: een baan vinden, die een kandidaat echt ambieert. Dan pas is onze missie geslaagd! Uw vacature is onze passie.

Interim posities

Ook als u tijdelijk behoefte heeft aan een top professional kan mPloyed u van dienst zijn. In ons bestand met kandidaten is altijd wel iemand te vinden, die wij met goed vertrouwen tijdelijk bij u kunnen inzetten.

Professionele werkwijze

Onze jarenlange ervaring in het werken met en in het bemiddelen van professionals hebben we vertaald in een adequate professionele werkwijze. Wij geloven erin, dat daarbij kwaliteit, openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en discretie kernwaarden zijn, waar onze opdrachtgevers (maar ook onze kandidaten) ons om blijven waarderen. Dat daarmee hun belangen het beste worden behartigd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Commitment naar onze opdrachtgevers

Onze professional(s) recruiters zijn ervaren gesprekspartners, die u pro-actief adviseren en ondersteunen bij het vinden van een de juiste kandidaten. Met onze opdrachtgevers streven wij naar duurzame relaties. Een van onze professional(s) recruiters treedt op als u vaste aanspreekpunt, zodat de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. De relaties met onze opdrachtgevers zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Meer weten? Of een vacature aanmelden?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Audit
Fiscaal
Finance
Interim

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.