Snel zoeken

Werkwijze van mPloyed

Bij mPloyed staat jouw persoonlijke behoefte voorop. Wij krijgen graag inzicht in jouw wensen en ambities en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en welke rol wij daarin kunnen spelen. Belangrijk is dat wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarvoor doorlopen we verschillende stappen.

Oriënterend en persoonlijk

Wij starten met een telefonische intake, gevolgd door een oriënterend en persoonlijk intake-gesprek. Een van onze professional(s) recruiters brengt jouw ambities, wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden in kaart. Wij nemen ook uitgebreid je c.v. met jou door. Zo weten wij wat jouw drijfveren en interesses zijn. Tevens worden er minimaal twee (relevante en recente) referenties ingewonnen. Deze informatie wordt vervolgens in een anoniem profiel verwerkt.

Op zoek naar de beste match

Tijdens de eerste gesprekken is duidelijk geworden naar wat voor functie en werkomgeving jouw voorkeur uit gaat. Als wij de functie hebben gevonden die past binnen het kader dat je hebt aangegeven, nemen we jouw profiel en jouw curriculum vitae met onze opdrachtgever door.

Pro-actief op zoek

Maar we bieden meer! Juist door ook pro-actief op zoek te gaan naar functies, die passen bij de ambities en de passie van onze kandidaten, zijn we vaak de vacaturestelling voor. We creëren daarmee unieke kansen voor onze kandidaten. Maar ook voor onze opdrachtgevers kan dit in meerdere opzichten erg profijtelijk zijn: sneller de juiste kandidaat voor een vacature binnen de gelederen, tegen aanzienlijk minder kosten.

Kennismaking met opdrachtgever

Als onze opdrachtgever vervolgens een kennismakingsgesprek met jou wenst, nodigen wij je daarvoor uit. Indien jij ook groen licht geeft, ontvang je van ons alle informatie over de functie die nodig is.

Na het gesprek bij de opdrachtgever evalueer je het gesprek met onze professional(s) recruiter en worden de vervolgstappen besproken. Uiteraard houden wij zowel jou als de opdrachtgever continu op de hoogte van de voortgang van de procedure. Je kunt voor meer informatie of vragen over de procedure altijd contact opnemen met mPloyed.

Discretie

Vanaf het begin kun je vertrouwen op absolute discretie. We geven mogelijke functies alleen door via jouw prive-adres of telefoonnummer. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Opdrachtgevers krijgen jouw (persoonlijke) informatie pas nadat jij daar persoonlijk toestemming voor hebt gegeven.

Meer weten? Of juist als kandidaat inschrijven?

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Audit
Fiscaal
Finance
Interim

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.