Snel zoeken

Professonial(s) Recruiters

Het team van mPloyed is vakkundig en enthousiast en heeft ruime ervaring in de werving en selectie van HBO- en WO-professionals. De gedrevenheid, transparante manier van communiceren, no-nonsense mentaliteit en betrokkenheid bij de kandidaat, opdrachtgever en eigen organisatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Marnia van Horzen - Waaijer

Marnia is een van de founding partners van mPloyed. Zij is een gedreven professional(s) recruiter met een hoge actieradius en een scherp oog voor kwaliteit. Marnia heeft vele jaren ervaring in het bemiddelen van personeel. Zij heeft zowel als intercedente en als corporate recruiter voor een bank geacteerd. Marnia heeft de afgelopen jaren onder andere vele tientallen financiële/ accountancy professionals aan een baan geholpen.

Voor mPloyed was Marnia franchisenemer van een uitzend/ recruitment-formule.

Nico Waaijer

Ook Nico is een van de founding partners van mPloyed. Hij is een zeer ervaren professional(s) recruiter/ headhunter van financieel en commercieel talent, ook op (middel)management/ directieniveau. Nico heeft meer dan 25 jaar als (interim) manager en (commercieel) directeur gewerkt en heeft vele honderden professionals/managers gerekruteerd en een veelvoud daarvan aan sollicitatiegesprekken afgenomen.

Naast mPloyed is Nico parttime actief als interim manager vanuit WAIRU Management & Consultancy B.V., waarvan hij founding partner is.

Richard Konings

Richard is de derde founding partner van mPloyed. Hij is een zeer ervaren networker en een gezien gesprekspartner voor onze klanten en kandidaten. Richard heeft meer dan 30 jaar ervaring als (commercieel) directeur en als consultant. Richard is bijzonder creatief en inventief in het bij elkaar brengen van en in het bemiddelen tussen partijen.

Naast mPloyed is Richard parttime actief als investment consultant vanuit UB Investments B.V., waarvan hij founding partner is.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.