Snel zoeken

Vrienden van mPloyed | Incentive Programma

mPloyed krijgt vanuit haar vaste klanten met enige regelmatig een Dedicated Search opdracht. Dit betekent dat wij exclusief voor deze klant op zoek gaan naar kandidaten voor een bijzondere of moeilijk invulbare vacature. Deze exclusieve vacatures zetten wij ook graag binnen ons netwerk uit. Dit doen we dan via een nieuwsbrief. Wellicht heb jij mensen in je omgeving, die een andere baan zoeken en is dit net de baan van hun dromen. Dan help je niet alleen hem/haar aan een nieuwe baan maar vanzelfsprekend ons en indirect onze opdrachtgever ook.

Aangezien wij het zeer op prijs als je diegene met ons in contact brengt, zetten wij daar graag iets tegenover: het ‘Vrienden van mPloyed | Incentive programma’.

Met het pro-actief aanreiken van kandidaten op onze exclusieve vacatures, krijg je per onderdeel in de sollicitatieprocedure een leuke incentive.

Mocht je meer willen weten, schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen

Top professionals

Onze focus ligt op gedreven professionals met minimaal 3 jaar ervaring, die bovengemiddeld presteren en ambitieus zijn. En daarnaast op top/middenkader functies.

Audit
Fiscaal
Finance
Interim

Nederlandse Antillen

Wij werken ook voor een aantal opdrachtgevers op de (voormalige) Nederlandse Antillen. Wij kennen de Antilliaanse cultuur en werkwijze als geen ander en delen dat graag met geïnteresseerde kandidaten.

OTYS Recruiting Technology
Copyright © 2017 mPloyed   |  Contact   |  Disclaimer   |  Algemene voorwaarden   |  RSS
mPloyed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.